2013. november 1., péntek

Gólyabál

Péntek este a Baróti Szabó Dávid Tehnikai líceum kilencedikes diákjai bizonyították rátermettségüket, az 1991 óta a tizedikes diákok által szervezett Gólyabálon. Miután minden osztály felvonult a Művelődési Ház színpadára, ajándékba kaptak egy emléklapot és az iskola jelvényét. Dimény János igazgató üdvözölte őket és hivatalosan is az iskola tagjaivá nyilvánította őket. Biró Réka köszöntette a kisgólyákat a tizedikesek részéről, majd a jelölteket bíztatta „Ne felejtsük el, hogy ez a ti estétek, amikor a nézőközönség és a zsűri szeme rajtatok van. Egy osztályt képviseltek, úgyhogy adjatok bele mindent. Ezek a közös emlékek kovácsolnak össze egy osztályt(...). Végezetül mindenkinek sok sikert kivánok, legyen ez egy felejthetetlen estétek, mi ígérjük jól fogunk szórakozni, és kivánom, hogy mindkét korona jó fejre kerüljön!” – mondta.
            A társadalomtudományok osztály képviselői Barabás Kincső és Zsombori Attila, a matematika-informatika szakot Balázsi Andrea és Farkas Gyula, a turisztika osztályt Takó Erika és Gál Róbert, a környezetvédelmi szakosztályt Rosu Júlia-Erzsébet és Németh Albert-Dániel képviselte, a könnyűipari szakosztályt Szép Imola és Simon Andrea-Melinda, a faipari osztály részéről pedig Szebeni Zoltán és Márkó Szilárd mérettette meg magát. A zsűri tagjai voltak: Dancs Éva német nyelv és irodalom szakos tanár, Deák Sándor oktatómester, Hegedűs Attila informatika szakos tanár, Lukács Enikő oktatómester, valamint Varga Réka-Anetta, a diáktanács elnőke.
            A gólyatánc és a bemutatkozások után műveltségi és furfangos kérdésekre válaszoltak a jelöltek, szerelmi vallomásban és ügyességi versenyekben mutatták meg kreativitásukat, kézügyességüket, majd a hangjukat és zeneismereteiket próbára tevő karaoke után az osztályok képviselőinek tánctudására voltak kiváncsiak a bírák.
            Az egész estés vetélkedő eredménye a következő lett: második lovag Szebeni Zoltán, második udvarhölgy Szép Beáta, első lovagi címet szerzett Zsombori Attila, párja, Barabás Kincső első udvarhölgy lett. Gólyakirályi címre emelkedett Farkas Gyula és párja, Balázsi Andrea. A koronázást a tavalyi győztesek, Benedek Huszár Gábor és Szőcs-Trinfa Klementina végezték.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése