2013. október 7., hétfő

Nevetéstől volt hangos a vagyasi kultúrotthon


Csütörtök este kilépve a mindennapos rutinból Erdővidék humorkedvelő népe a vargyasi kultúrotthonban gyűlt össze a Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat fellépését megtekinteni. A Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs alkotta páros a Vargyasi Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet (VADFIE) meghívására jött először Erdővidékre, erdélyi turnéjuk alkalmával. „Szerettünk volna újabb vidám perceket okozni az erdővidéki közönségnek, mivel a Székely Góbék fellépése – a Felsőrákosi Falunap keretén belül – elnyerte tetszésüket” – nyilatkozta Balázsi Tímea Vadfie tag.
Sütő Gábor népművész köszöntet mondott a Vadfie-nak, a Vargyasi Helyi Tanácsnak, a Vargyasi Unitárius Egyházközségnek valamint az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egyletnek (ODFIE), akik közreműködtek az est megszervezésében s jelenlétükkel támogatták lezajlását.
A humortásulatnak sikerült már az első mondattal megnevettetni a több, mint kétszázharminc fős közönséget s ez így folytatódott másfél órán keresztül. Legkedveltebb humorbombáik a székely emberről szóltak. „Az est után még egy napot maradtak, amit pihenéssel, a másnapi fellépésre való készüléssel és Vargyas község megismerésével töltöttek” – mondta Balázsi Tímea.


Bardocz Andrea

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése